Allt du behöver veta om skinnjackor

Home / Allt du behöver veta om skinnjackor

Skinnjackor har varit en del av vår kultur under en lång tid. De outfits är gjorda av olika typer av läder. Till exempel, det finns de som är gjorda av naturläder och andra från syntetiskt skinn.

Skinn äkta erhålls från huden av olika djur. Den hide garvas att få lädret. Även om det finns många garvmetoder, är kromgarv de mest populära. Metoden ger hög kvalitet och smidigt läder som inte sträcka, förlorar form eller missfärgas.

womens-leather-jacket1Syntetiskt läder på andra sidan är tillverkad av plastmaterial. Det är också känt som konstläder eller konstläder. Materialet ser ut som äkta läder, men det är inte. Den goda sidan med det är att det är billigt; Därför kan du råd med det.

Stilar av skinnjackor

Det finns många stilar av skinnjackor med de viktigaste är:

Bomber: det är en av de mest populära och mångsidiga stilar. Den var avsedd under mitten av 1900-talet när piloter som används för att steka öppna cockpit flygplan på höga höjder. De outfits syftade till att ge värme till piloterna. De kännetecknas av en elastisk midja och dragkedja. De har också en pälsfoder för att ge den nödvändiga värmen.

Du kan bära outfit nonchalant eller du kan bära den över en klädsel.

Dubbel ryttare: Det är den ursprungliga läder motorcykel jacka som utvecklats av Schott NYC. Det introducerades på marknaden 1928 och det kännetecknas av tunga stoppning och skydd över armbågar, rygg och axlar. Den är gjord av tunga och slitstarkt läder som är tuffare än vanliga material.

Även jackan syftar till att skydda en motorcyklist från regn, vind och kyla, kan du också bära den nonchalant. För en vassare look, bör du bära outfit över en knapp upp och slips.

Peacock: från dess namn, är detta en jacka utformad i en påfågel stil. Den är utformad för att ge dig en dressier look och ser inte bra när du bär den med en helt avslappnad outfit.

Faktorer att tänka på när man köper en skinnjacka

Det första som du bör tänka på är funktionen av jackan. Till exempel, om du vill ha en jacka att rida en motorcykel i, bör du gå till en motorcykel jacka.

En annan faktor som du bör överväga är kvaliteten. Även är italienska skinnjackor kända för att vara bäst i kvalitet, är detta inte alltid fallet. När du köper outfit se till att den är mjuk, flexibel, smidig, andas och väl underhållen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *