Clinique makeup – vetenskapen om skönhet

Home / Clinique makeup – vetenskapen om skönhet

Clinique makeup produkter och lösningar är högkvalitativa makeup produkter erkända för att vara otroligt tillförlitlig men ändå ganska billigt. Clinique är en gren av kosmetika grupp Estee Lauder och har vuxit till att bli en av de mest allmänt kända hudvårds och kosmetisk varumärken i världen.

cliniqueClinique har ett brett utbud av kosmetika poster för ansikte, läppar och ögon som kosmetiska stiftelser, concealers, pulver, bronzers, rouge, mascara, ögonskuggor, bryn, ögonskydd, läppglans, läppstift och läpp liners, liksom flera borst samlingar och sätter gåva. Clinique har dessutom en fantastisk samling av hudvårdslösningar för damer men också för män. Alla Clinique lösningar testas av expert dermatologer för allergiska reaktioner, därav deras slogan: ”Allergi Testat 100% Fragrance Free..”

De Superbalm Moisturizing Gloss och Superbalanced Makeup är de två översta säljande Clinique makeup produkter. Den Superbalanced Makeup fungerar som en flytande foundation med justerbar, oljefri täckning som ger fukt och dessutom suger i olja vid behov. Den Superbalm Moisturizing Gloss är en stor läppbalsam med en färgglad twist med läckra, högglansiga nyanser att ta hand om din undermoisturized huden lugnande glans. Detta balsam omedelbart lindra torrhet och även skydda dina läppar med vitamin antioxidanter.

Den nya höga Längder Mascara är också en mycket berömd Clinique produkt, förutom C-vitamin Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour. Den nya höga Längd mascara är ett fantastiskt mascara för betydligt bredare, fullt bemyndigade ögon. Den böjda, fintandad kam upptäcker väldigt lätt de minsta fransarna och ger dem alla ut ur nederlag. Den Vitamin C Lip Smoothy Antioxidant Lip Color drivs upp med C-vitamin och antioxidanter så att dina läppar kommer att känna deras sunda bäst. Detta läppfärg penslar på läckra färg och glans i saftiga, fuktrika blandningar.

Clinique makeup produkter och lösningar är mycket populära och därmed till försäljning i de flesta varuhus. Men i händelse av att du inte kan få de Clinique produkter som du verkligen behöver, se till att du besöker StrawberryNet. Denna webbutik har ett stort utbud av Clinique makeup produkter. Med StrawberryNet är leveransen helt gratis så detta är definitivt ett alternativ du bör titta på! Se till att du tar en titt på Clinique hudvård produktsortiment också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *